Gelaatsverzorgingen

GELAATSVERZORGINGEN

HUIDVERZORGING


U wilt het beste voor uw huid? Een regelmatige gelaatsverzorging is essentieel om uw gezonde huid te behouden.


Hierbij wordt de conditie van de huid terug in balans gebracht. De huid ziet vaak af door externe factoren, zoals de verkeerde huidproducten, verwarming, airco, slechte voeding, weinig slaap, te veel stress, overdaad aan zon of zonnebank, roken,…


We zullen de huid dan een handje moeten helpen met de juiste verzorgingsproducten. Wanneer we tekorten in de huid willen aanvullen, spreken we van huidverzorging.Om een optimale service te kunnen garanderen werken we uitsluitend op afspraak.

Schoonheidssalon Wellen Gelaatsverzorging verzorgingsproducten
Schoonheidssalon Alken Huidverbetering Huidverzorging

HUIDVERBETERING


Indien u een huidprobleem heeft, kunnen wij via een huidanalyse en een behandeling op maat uw huid terug in balans brengen.


In dit geval gaan we dus een stapje verder. We gaan specifiek een huidprobleem aanpakken en dit proberen onder controle te krijgen. In dit geval zijn het soms interne factoren die een rol spelen, maar zeker ook externe factoren.


Uw huidtype kan ervoor zorgen dat u bepaalde huidproblemen krijgt. Bv. wanneer u een vette huid heeft, ontwikkelt u gemakkelijker acne. Acne kunnen we onder controle krijgen via huidbehandelingen en door de juiste verzorgingsproducten te gebruiken thuis. Nadien zijn er ook huidbehandelingen mogelijk om acne-littekens te verminderen.Om een optimale service te kunnen garanderen werken we uitsluitend op afspraak.

AFSPRAAKUREN

Iedere dag, enkel op afspraak

 

Zondag gesloten 

Betaling contant of via MobilePay

Copyright © 2019 APPARENZA SKINCARE