Gelaatsverzorgingen

GELAATSVERZORGING IN WELLEN

HUIDVERBETERING


Een huidprobleem of vroegtijdige huidveroudering? Samen met u stellen we een plan op om uw huid terug in balans te brengen.


Kampt u met een specifiek huidprobleem of een verandering in uw huid, zoals acné, acné-littekens, pigmentvlekken, beginnende fijne lijntjes of rimpeltjes, roodheden (bv. couperose),… ? Via een gepersonaliseerd behandelplan helpt Apparenza Skincare u om uw huid in een optimale conditie te brengen.


Bij acné, acné-littekens, pigmentvlekken en vroegtijdige huidveroudering werken we meestal met peelings die de frissere en gezondere huid naar boven halen. Voor een optimaal resultaat doen we dit in kuurverband, gezien we hierbij intensiever moeten werken om het huidprobleem weg te krijgen. Kort op de bal spelen geeft in dit geval snellere en efficiëntere resultaten. Maar we kunnen het ook volledig op uw tempo en volgens een budget plannen dat voor u haalbaar is.


Na de intensieve kuur trachten we uw huidstructuur en huidconditie steeds verder te verbeteren om zo het gewenste resultaat te bekomen. Thuisverzorging als aanvulling op onze behandelingen is cruciaal om goede resultaten te bekomen. Dat kan door uw huid voldoende te hydrateren en de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Ook fysische zonbescherming gebruiken is een absolute must!

HUIDVERZORGING


U wilt het beste voor uw huid? Een juist afgestemde verzorging én opvolging zijn essentieel om uw gezonde huid te behouden.


Een regelmatige onderhoudende gelaatsverzorging biedt meerdere voordelen:


  • uw huidconditie blijft goed
  • uw huid blijft frisser en egaler
  • uw make-up zal langer houden en egaler zijnDé sleutel tot succes is om uw huid daarnaast ook thuis dagelijks goed te blijven verzorgen én beschermen. Dit doet u door uw huid voldoende te hydrateren en zonbescherming te gebruiken. Voor info en advies hierover kunt u steeds bij ons terecht.


Een regelmatige check-up zorgt er verder voor dat mogelijke veranderingen in uw huid snel kunnen worden opgespoord en behandeld. Zo kunnen we vaak ook littekens (bv. acné-littekens), roodheden (couperose, rosacea,…), pigmentvlekken en voortijdige huidveroudering voorkomen of beperken.