Verzorgingsproducten

VERZORGINGSPRODUCTEN

Apparenza Skincare streeft naar het allerbeste voor uw huid.
Daarom werken we uitsluitend met de hoogst gewaardeerde merken, zoals jane iredale, Medik8 en Lycogel.

We zijn hiervoor het exclusieve verkooppunt in de regio Wellen, Alken, Kortessem, Borgloon, Heers, Nieuwerkerken en Tongeren.

Welk nieuw topmerk

verwelkomen we

binnenkort?


Meer info volgt!

medik8 apparenza skincare schoonheidsspecialiste gelaatsverzorging wellen alken kortessem hasselt acne pigmentvlekken rimpels couperose

Medik8 is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de beste ingrediënten op de juiste sterkte en met een bewezen staat van dienst. Het merk heeft op maat gemaakte lijnen voor specifieke huidproblemen.

Beautiful Skin for Life


Medik8 is gespecialiseerd in professionele huidverbeteringsproducten tegen huidveroudering. Zij begrijpen de huid dus als geen ander. Hun oplossingen zijn zorgvuldig ontwikkeld met expertise en precisie, en richten zich op veel voorkomende huidproblemen. Van anti-aging en acne tot pigmentatie en roodheden (couperose),… Medik8 kan helpen.


De producten van Medik8 zijn ontwikkeld om te passen in uw dagelijks leven en zorgen voor effectieve, duurzame resultaten. Hierdoor kan iedereen genieten van een Beautiful Skin for Life.


Medik8 is in veel opzichten anders, maar het belangrijkste is dat ze absoluut gepassioneerd zijn om huidverbetering-gebruikers te bevrijden van de klassieke keuze tussen een aangename ervaring tijdens de behandeling en lange termijn resultaten. Die resultaten bereikt Medik8 overigens zonder chemicaliën te gebruiken.

medik8 acne pigmentvlekken rimpels couperose apparenza skincare wellen alken kortessem hasselt schoonheidssalon gelaatsverzorging

Waarom Medik8:


 • Bewezen resultaten
 • Verbeterde stabiliteit en potentie
 • 100% parabenenvrij
 • Formulatie verenigbaar met uw huid
 • Professionele kracht
 • Kleine batchproductie

8 kernprincipes


Op basis van 8 principes is Medik8 uitgegroeid tot een wereldberoemd merk dat wordt onderschreven door dermatologen, artsen en professionele huidverbeteringsspecialisten, en dat wordt aanbevolen als de beste oplossing voor elk huidprobleem.

medik8 acne pigmentvlekken rimpels couperose apparenza skincare wellen alken kortessem hasselt schoonheidsspecialiste gelaatsverzorging

1. EENVOUDIG


Medik8 heeft als missie om anti-aging huidverbetering te ontraadselen. Het volgen van de eenvoudige CSA-filosofie van Medik8 zal u helpen om de teint en de textuur van uw huid te verbeteren, waardoor ze er gezond en jeugdig blijft uitzien. Deze CSA-filosofie kort samengevat: vitamine C plus zonnebrandcrème overdag, vitamine A’ s nachts!


2. OP MAAT GEMAAKT


Naast anti-aging producten biedt Medik8 ook oplossingen voor een reeks huidproblemen. Medik8 begrijpt immers dat klanten vaak willen dat hun huidverbetering meer dan één taak voor hen doet. Dat is waarom Medik8 acne of pigmentvlekken kan verwijderen, terwijl hun producten ook vroegtijdige veroudering van de huid voorkomen.


3. ZUIVER


De huidexperts van Medik8 weten wat ze moeten toevoegen en wat ze moeten vermijden. Geen rages of modes. Geen parabenen, ftalaten, sulfaten of microbeads. Medik8-onderzoekers zoeken steeds naar concentraties die de beste resultaten opleveren met minimale irritatie. Medik8 gebruikt uitsluitend klinisch bewezen ingrediënten.


4. ARTISANAAL


De serums van Medik8 worden met de hand gemaakt in kleine batches in hun eigen ISO-gecertificeerde laboratoria. Dit om te verzekeren dat de producten nog steeds krachtig en effectief zijn wanneer ze u bereiken. U bent zo zeker van de hoogste stabiliteit en potentie.


5. VRIJ DENKEN


Medik8 is een onafhankelijk bedrijf. Hierdoor is het volledig vrij in zijn productontwikkeling en ideeën, en kan het producten snel naar de klanten brengen. Medik8 ontwikkelt al zijn ideeën en producten in eigen beheer in en in zijn eigen laboratoria.


  6. PROFESSIONEEL


  U vindt Medik8 alleen in professioneel opgeleide klinieken, schoonheidssalons en huidverzorgingscentra zoals Apparenza Skincare. Hierdoor krijgt u de aandacht, verzorging en het op maat gemaakt huidadvies dat u verdient.


  7. TECHNOLOGIE


  Medik8 ontwikkelt en patenteert vaak zijn eigen originele onderzoek en werkt nauw samen met universiteiten en academici.


  8. ETHISCH


  Medik8-producten zijn 100% diervriendelijk. Daarnaast is het bedrijf ook toegewijd aan het minimaliseren van haar impact op het milieu. Haar productieprocessen zijn zo energie-efficiënt mogelijk, zonder de resultaten te beïnvloeden. Medik8 maakt gebruik van gerecycled papier voor alle verpakkingen en 40% gerecycled glas in haar serumflessen.

  Copyright © 2019 APPARENZA SKINCARE