Environ Skincare Body EssentiA

ENVIRON SKINCARE - BODY ESSENTIA

Environ Skincare Body EssentiA kopen bestellen verkooppunt webshop Limburg Alken Wellen Borgloon Kortessem Hasselt Tongeren

Body EssentiA


Met het Body EssentiA gamma van Environ Skincare vervolledig je je huidverzorgingsroutine op een mooie en feilloze manier door ook aandacht te schenken aan de huid van je lichaam. Het is nu eenmaal niet enkel de huid van je gelaat die verzorging nodig heeft.

Voor een zachte en gladde huid


Naast je gelaat heeft ook de huid over de rest van je lichaam nood aan dagelijkse verzorging. Blootstelling aan zon en andere externe factoren veroorzaken hier immers eveneens voortijdige veroudering. Je huid wordt hierdoor droog, ruw, vertoont rimpels en verslapt.


Environ Skincare ontwikkelde met Body EssentiA een speciaal gamma ter verzorging van het lichaam. Wetenschappelijk onderzochte combinaties van antioxidanten, vitaminen en alpha hydroxy zuren verhogen het vochtgehalte, stimuleren de regeneratie van je huid en verstevigen je huidweefsel.

Het Body EssentiA gamma:

Environ Skincare Body EssentiA verkooppunt limburg avst gel moisturizer c-quence serum vitamine a anti-aging rimpels acné bestellen kopen

Waarom Environ Skincare:


  • Wereldwijd dé absolute top in huidverbetering
  • Huideigen ingrediënten
  • Uniek Vitamine A Step-Up System
  • Hoogste norm in vitamine dosering
  • Doeltreffende en veilige huidverjonging
  • Revolutionaire technologie
  • Voor elk huidtype, elke huidskleur en elke leeftijd

EENS KENNISMAKEN MET ENVIRON?

Een eerste behandeling met Environ is traditioneel een Discovery verzorging om zo geleidelijk te kunnen wennen aan de producten. Dit is een eerste kennismaking met Environ voor jou, én een eerste kennismaking met jouw huid voor ons. Vervolgens kunnen we samen kijken hoe we je huid terug in de optimale conditie kunnen brengen.


Environ bestellen kan steeds in onze webshop