Verzorgingsproducten

VERZORGINGSPRODUCTEN

Apparenza Skincare streeft naar het allerbeste voor uw huid.
Daarom werken we uitsluitend met de hoogst gewaardeerde merken zoals Environ, Medik8, jane iredale en Lycogel.

We zijn hiervoor het exclusieve verkooppunt in de regio Wellen, Alken, Kortessem, Borgloon, Heers, Nieuwerkerken en Tongeren.

Environ verkooppunt Limburg Wellen Alken schoonheidssalon

Environ is baanbrekend in innovatieve huidverbetering! Dit absolute topmerk in huidverzorging is geschikt is voor elk huidtype, elke huidskleur en elke leeftijd. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van uw huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

Uniek vitamine A Step-Up System


Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.


Hoe jong of hoe oud u ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heeft u er vaak een tekort aan.


Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat uw huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om uw dagelijkse tekort aan te vullen en uw huid te voeden. Zo blijft deze gezond, sterk en soepel.

Environ essentia verkooppunt limburg avst gel moisturizer c-quence serum vitamine a anti-aging rimpels acné

Waarom Environ:


 • Wereldwijd dé absolute top in huidverbetering
 • Huideigen ingrediënten
 • Uniek Vitamine A Step-Up System
 • Hoogste norm in vitamine dosering
 • Doeltreffende en veilige huidverjonging
 • Revolutionaire technologie
 • Voor elk huidtype, elke huidskleur en elke leeftijd
Verkooppunt Environ Limburg verzorgingsproducten avst gel moisturizer c-quence serum

SWISS label: hoogste norm in vitamine dosering


De Youth EssentiA en Skin EssentiA Serums zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of de geteste producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Dit garandeert de actieve werkzaamheid zoals gespecificeerd door Environ. Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief hoogwaardig product met de genoemde doseringen actieve vitaminen, dat de belofte van concrete resultaten kan waarmaken. De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen en te verzekeren dat de hoogste normen worden gehandhaafd.

Doeltreffende en veilige peelings


Met de peelings van Environ werken we op een revolutionaire, doeltreffende én vooral zeer veilige manier met natuurlijke zuren aan een totale huidverjonging. Environ peelings brengen uw huid in een topconditie. We gaan tegelijk de huid hydrateren en dode huidcellen verwijderen voor een egaal resultaat. Diepgaande peelings met hoge concentraties zuur kunnen uw huid wel eens beschadigen als ze niet correct worden uitgevoerd. Met de peelings van Environ exfoliëren we op een veilige manier, zonder enige beschadiging.


Exfoliëren heeft nog een ander voordeel: onze peelings zorgen ervoor dat de vitamines van uw andere huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen door de huid, met een nog mooier resultaat als gevolg! Het resultaat? U krijgt een mooie huid met strakkere contouren en een gelift effect. Uw poriën zijn fijner, uw huid is egaal en helder en rimpels en/of littekens vervagen. Kortom, een frisse, gladde en stralende huid!

Environ peeling schoonheidssalon limburg verkooppunt
Environ Beste Huidverzorgingsproducten Huidverbetering Huidverzorging Gelaatsverzorging Anti-aging Acné Retinol Schoonheidssalon Schoonheidsspecialiste Apparenza Skincare Wellen Alken Kortessem Alken Kortessem Hasselt Limburg

Revolutionair Ionzyme DF apparaat


Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat van Environ zijn een niet-invasieve manier om uw huid langer gezond en stralend te houden. Het apparaat is speciaal ontworpen om de vitamines in de Environ serums tot wel 4.400x beter op te laten nemen door de huid!


Het Ionzyme DF apparaat combineert twee systemen: een laag frequentie sonoforese en een intermitterende iontoforese. De sonoforese gebruikt geluidsgolven om de cellen beter te laten absorberen. Iontoforese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om stoffen, vitamines of kostbare ingrediënten beter op te laten nemen door uw huid. Environ is dé pionier in het combineren van beide methodes in één behandeling. Dit in combinatie met de speciale Environ behandelingserums en -gels geeft spectaculaire resultaten.


Er worden heel mooie resultaten geboekt bij de behandeling van puistjes, littekens, rosacea, couperose, acné en bij een droge en gevoelige huid. Maar ook voor wie rimpels, fijne lijntjes en zonneschade wil aanpakken, is dit een zeer effectieve behandeling!

medik8 apparenza skincare schoonheidsspecialiste gelaatsverzorging wellen alken kortessem hasselt acne pigmentvlekken rimpels couperose

Medik8 is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de beste ingrediënten op de juiste sterkte en met een bewezen staat van dienst. Het merk heeft op maat gemaakte lijnen voor specifieke huidproblemen.

Beautiful Skin for Life


Medik8 is gespecialiseerd in professionele huidverbeteringsproducten tegen huidveroudering. Zij begrijpen de huid dus als geen ander. Hun oplossingen zijn zorgvuldig ontwikkeld met expertise en precisie, en richten zich op veel voorkomende huidproblemen. Van anti-aging en acne tot pigmentatie en roodheden (couperose),… Medik8 kan helpen.


De producten van Medik8 zijn ontwikkeld om te passen in uw dagelijks leven en zorgen voor effectieve, duurzame resultaten. Hierdoor kan iedereen genieten van een Beautiful Skin for Life.


Medik8 is in veel opzichten anders, maar het belangrijkste is dat ze absoluut gepassioneerd zijn om huidverbetering-gebruikers te bevrijden van de klassieke keuze tussen een aangename ervaring tijdens de behandeling en lange termijn resultaten. Die resultaten bereikt Medik8 overigens zonder chemicaliën te gebruiken.

medik8 acne pigmentvlekken rimpels couperose apparenza skincare wellen alken kortessem hasselt schoonheidssalon gelaatsverzorging

Waarom Medik8:


 • Bewezen resultaten
 • Verbeterde stabiliteit en potentie
 • 100% parabenenvrij
 • Formulatie verenigbaar met uw huid
 • Professionele kracht
 • Kleine batchproductie

ENKEL OP AFSPRAAK


Ons schoonheidssalon ligt centraal tussen Wellen en Alken, en is vlot bereikbaar vanuit Kortessem, Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Tongeren, Nieuwerkerken, Diepenbeek en Heers.

 

Betaling mogelijk via: Bancontact, VISA, Mastercard, MobilePay, Payconiq of contant.

Copyright © 2020 APPARENZA SKINCARE