Huidverzorging

HUIDVERZORGING

Apparenza Skincare streeft naar het allerbeste voor je huid.
Daarom werken we uitsluitend met de hoogst gewaardeerde merken zoals Environ, jane iredale en Advanced Nutrition Programme.

We zijn hiervoor het exclusieve verkooppunt in de regio Wellen, Alken, Kortessem, Borgloon, Heers, Nieuwerkerken en Tongeren.

Environ verkooppunt Limburg Wellen Alken schoonheidssalon bestellen kopen

Environ kopen? Apparenza Skincare is je vertrouwde verkooppunt. Dit absolute topmerk in huidverzorging is geschikt is voor elk huidtype, elke huidskleur en elke leeftijd. De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

Uniek vitamine A Step-Up System


Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.


Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.


Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft deze gezond, sterk en soepel. Klik hier om Environ te bestellen.

Environ essentia verkooppunt limburg avst gel moisturizer c-quence serum vitamine a anti-aging rimpels acné bestellen kopen

Waarom Environ:


 • Wereldwijd dé absolute top in huidverbetering
 • Huideigen ingrediënten
 • Uniek Vitamine A Step-Up System
 • Hoogste norm in vitamine dosering
 • Doeltreffende en veilige huidverjonging
 • Revolutionaire technologie
 • Voor elk huidtype, elke huidskleur en elke leeftijd
Verkooppunt Environ Limburg verzorgingsproducten avst gel moisturizer c-quence serum bestellen kopen

SWISS label: hoogste norm in vitamine dosering


De Youth EssentiA en Skin EssentiA Serums zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of de geteste producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Dit garandeert de actieve werkzaamheid zoals gespecificeerd door Environ. Hierdoor ben je zeker van een kwalitatief hoogwaardig product met de genoemde doseringen actieve vitaminen, dat de belofte van concrete resultaten kan waarmaken. De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen en te verzekeren dat de hoogste normen worden gehandhaafd.

Doeltreffende en veilige peelings


Met de peelings van Environ werken we op een revolutionaire, doeltreffende én vooral zeer veilige manier met natuurlijke zuren aan een totale huidverjonging. Environ peelings brengen je huid in een topconditie. We gaan tegelijk je huid hydrateren en dode huidcellen verwijderen voor een egaal resultaat. Diepgaande peelings met hoge concentraties zuur kunnen je huid wel eens beschadigen als ze niet correct worden uitgevoerd. Met de peelings van Environ exfoliëren we op een veilige manier, zonder enige beschadiging.


Exfoliëren heeft nog een ander voordeel: onze peelings zorgen ervoor dat de vitamines van je andere huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen door je huid, met een nog mooier resultaat als gevolg! Het resultaat? Je krijgt een mooie huid met strakkere contouren en een gelift effect. Je poriën zijn fijner, je huid is egaler en rimpels en/of littekens vervagen. Kortom, een frisse, gladde en stralende huid!

Environ bestellen kopen Beste Huidverzorgingsproducten Huidverbetering Huidverzorging Gelaatsverzorging Anti-aging Acné Retinol Schoonheidssalon Schoonheidsspecialiste Apparenza Skincare Wellen Alken Kortessem Alken Kortessem Hasselt Limburg
Sking by Dings zonbescherming kopen bestellen webshop verkooppunt Alken Wellen Kortessem Borgloon Tongeren Diepenbeek
Skin by Dings Wellen Alken Diepenbeek Kortessem Tongeren kopen bestellen verkooppunt

Waarom Skin by Dings:


 • 100% Belgisch
 • Veilige zonnefilters
 • Smeert makkelijk uit, dringt snel in en plakt niet
 • Hypoallergeen en niet-comedogeen
 • Hydrateert
 • Anti-aging bestanddelen
 • 80% natuurlijke ingrediënten
 • Voor alle leeftijden

Hoogkwalitatief, natuurlijk en veilig


Skin by Dings biedt je vier hoogkwalitatieve producten die je graag gebruikt, zowel dagelijks als op het strand. Dus géén witte waas, plakkerig gevoel of moeilijk smeerbare lijmtextuur. Wél anti-aging bestanddelen (lycopeen, bio-peptiden), hydraterende ingrediënten (hyaluronzuur, squalaan, jojobazaadolie, arginine) en veilige zonnefilters die goed door je huid worden verdragen.


De formules bestaan voor 80% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, smeren makkelijk uit, dringen snel in en plakken niet. Alle formules van Skin by Dings zijn hypoallergeen, niet-comedogeen en dermatologisch getest.

Zonbescherming voor iedereen


De zonproducten van Skin by Dings zijn er voor iedereen vanaf 3 jaar, zelfs zij die niet graag smeren. De SunnySideOfThings (body & face lotion spf 50+) is zelfs geschikt voor baby’s. Mannen houden van de frisse, unisex(y) geur en de texturen die snel indringen en niet plakken. Tieners ook by the way. Kinderen maken van ingesmeerd worden niet langer een drama, want elkaar inspuiten met een spray die ook ondersteboven werkt is leuk. Skincare fanaten zijn blij dat de producten niet alleen beschermen, maar ook hydrateren en inspelen op huidveroudering.

Sun is fun, haar schadelijke stralen zijn dat niet. Je huid beschermen meestal ook niet, maar dat verandert nu dankzij de zonbescherming van Skin by Dings! Deze multifunctionele producten zijn 100% Belgisch, clean, vegan, koraalvriendelijk én bijzonder fijn om smeren!

Advanced Nutrition Programme ANP verkooppunt Limburg Wellen Alken schoonheidssalon bestellen kopen

Een mooie en gezonde huid van binnenuit? Daarvoor zijn er de huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme!

Voeding voor je huid


De voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor je huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint vanbinnen. Je huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is daarom even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt, hoe fantastisch de kwaliteit en de ingrediënten van je skincare producten ook zijn.


Ik eet al gezond. Is dat niet voldoende?


Voor een gezonde huid heb je een voldoende hoge dosis nodig van specifieke voedingsstoffen die een effect hebben op je huid. Het is bewezen dat de voedingswaarde van gewassen de laatste 30 jaar sterk is gedaald door pollutie en andere factoren. Wil je dus zeker zijn dat je huid voldoende voedingsstoffen krijgt?Dan is dagelijks supplementeren een absolute must!

Advanced Nutrition Programme ANP Wellen Alken Diepenbeek Kortessem Tongeren kopen bestellen verkooppunt

Waarom Advanced Nutrition Programme:


 • Supplementen specifiek ontwikkeld voor een gezonde huid
 • Hoge concentratie van de juiste voedingsstoffen
 • Versterkt het effect van je skincare producten
 • Voor iedere huid een gepaste formule