Make-up

SKINCARE MAKE-UP

Apparenza Skincare streeft naar het allerbeste voor uw huid.
Daarom werken we uitsluitend met de hoogst gewaardeerde merken zoals Environ, jane iredale, Skin by Dings en Lycogel.

We zijn hiervoor het exclusieve verkooppunt in de regio Wellen, Alken, Kortessem, Borgloon, Heers, Nieuwerkerken en Tongeren.

jane iredale makeup kopen bestellen wellen alken kortessem hasselt limburg schoonheidssalon make-up

De mooiste make-up is een gezonde huid! jane iredale geeft u daarom de ideale gezonde make-up om uw natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen.

Pionier in minerale make-up


jane iredale producten zijn uniek dankzij hun samenstelling: dé zuiverste minerale ingrediënten verrijkt met vitaminen, antioxidanten en botanische extracten die uw huid verzorgen, beschermen én kalmeren. De samenstelling van de producten is zo natuurlijk én doeltreffend mogelijk. Wie de ingrediënten bekijkt, zal ontdekken dat jane iredale geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk gebruikt.


Jane was de allereerste in de cosmeticawereld om een volledige make-uplijn op basis van mineralen te lanceren en zag als eerste de voordelen van een huidvriendelijke make-uplijn. Intussen is jane iredale al 25 jaar lang dé referentie die bekend staat voor het ontwikkelen van de zuiverste make-up. Haar doel is daarbij steeds onveranderd gebleven: het zelfvertrouwen van vrouwen stimuleren door een gezonde kwalitatieve make-up aan te bieden.


Volgens Jane zit de kunst van make-up niet in de laatste nieuwe trends, maar wél in het accentueren van de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw. Gemakkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur. Wilt u dit ook ontdekken? Contacteer ons dan voor een make-up sessie en leer alle tips & tricks!

jane iredale beschermt u

webshop jane iredale apparenza online bestellen kopen

Waarom jane iredale:


 • pure gezonde ingrediënten
 • laat de huid ademen
 • bevat zonbescherming
 • natuurlijke bewaarmiddelen
 • hypoallergeen
 • dermatologisch getest
 • tweede huid gevoel
 • geen talk en vulmiddelen, ftalaten, petroleum derivaten, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, zware metalen (lood, nikkel…) of mineralen van nanoformaat
jane iredale bestellen kopen webshop Limburg Vlaanderen thuislevering make-up

Alle jane iredale producten met SPF zonbescherming worden uitvoerig getest op kwaliteit en doeltreffendheid. Bij het dagelijks aanbrengen van deze producten werken ze actief mee aan het beschermen van de huid en preventief op de vorming van huidkanker. Ze worden dan ook aanbevolen en gelabeld door The Skin Cancer Foundation.


Een SPF-factor geeft aan hoe lang u in de zon kunt zitten zonder te verbranden. Om ook tegen UVA-stralen beschermd te zijn, is een zonbescherming met breedspectrum vereist. Het zijn de UVB-stralen die uw huid laten verbranden en de UVA-stralen versnellen het verouderingsproces. U kunt uw huid tegen deze stralen beschermen met twee soorten zonnefilters: fysische en chemische filters. Alle jane iredale producten met SPF zonbescherming bevatten enkel fysische filters en bieden een breedspectrum zonbescherming.

Fysisch


 • Bestaan uit mineralen
 • Directe bescherming
 • Weerkaatsen het licht
 • Blijven actief beschermen
 • Gezond voor de huid
 • Beschermen tegen UVA & UVB
 • Reflecteren blauw licht

Chemisch


 • Vloeibare textuur
 • Beschermen na 30 minuten
 • Absorberen UV-stralen
 • Herhaaldelijk aanbrengen
 • Schadelijk voor de huid
 • Worden opgenomen in de huid
 • Veroorzaken vrije radicalen

Niet getest op dieren


Noch de ingrediënten noch de producten van jane iredale worden getest op dieren. jane iredale kan met trots zeggen dat ze erkend is door PETA en alle producten dragen het Leaping Bunny Program label.


Vegan en tarwe-vrij


We leven in een wereld waarbij steeds meer wordt gekeken naar ingrediënten en hun oorsprong. jane iredale zorgt ervoor dat de meeste van haar producten vegan zijn én geschikt zijn voor mensen met een tarwe intolerantie.


Reef safe


Octinoxate en ocybenzone zijn chemische zonnefilters die een negatieve invloed hebben op het ecosysteem van onze oceanen en veroorzaken schade aan de koraalriffen. Alle jane iredale producten zijn vrij van chemische zonnefilters. Ze zijn veilig voor uw huid én de natuur.

lycogel makeup couperose acne pigmentvlekken apparenza skincare wellen alken kortessem schoonheidssalon

Lycogel biedt de perfecte look voor elk moment, elke levensstijl en huidconditie. Deze make-up producten geven uw huid de zuurstof, het vocht en de voedende bestanddelen die ze nodig heeft.

Voor iedere huid


Heeft u een gevoelige huid of last van acne? Wilt u pigmentvlekken uitvlakken? Of heeft u gewoon een deklaag voor dagelijks gebruik nodig? Lycogel biedt u altijd de juiste oplossing. De producten van Lycogel – met het revolutionaire LYCO-complex – wapenen u overigens tegen huidveroudering, met een dagelijkse dekking. Ze bevorderen immers de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine, en geven uw huid een gezonde, jonge uitstraling.


Op vraag van huidpatiënten


Bij de start was het enige doel van Lycogel om patiënten in de plastische chirurgie te helpen met het verbergen van de uiterlijke tekenen van hun behandeling en het comfortabeler maken van hun dagelijkse leven. Het resultaat: Breathable Camouflage and Breathable Concealer. In de wereld van de esthetische geneeskunde zijn de verwachtingen hooggespannen. Artsen en patiënten eisen de beste cosmetica na een ingreep, zonder zich te laten leiden door de prijs. En dus leverde Lycogel het beste.

lycogel breathable camouflage make-up couperose acne pigmentvlekken apparenza skincare schoonheidsspecialiste wellen alken kortessem

Waarom Lycogel:


 • Perfect egale dekking
 • SPF 30, die 90min houdt in water
 • Kalmerend en vochtinbrengend
 • Hypoallergeen en geschikt voor de meest gevoelige huid
 • Geschikt voor sterk geïrriteerde huid: na peeling, laser, esthetische ingreep of brandwonden
 • Bevordert de genezing van uw huid
 • niet-comedogeen: verstopt de poriën niet

Het gevolg was dat patiënten Lycogel ook wilden blijven gebruiken ná hun ingreep. Zij vertelden dat ze anti-verouderingseffecten merkten die geen enkel ander product hen bood. Ze vertelden ook dat Lycogel de eerste make-up was die ze konden gebruiken, ook al hadden ze acne, rosacea of eczeem, of last van een gevoelige huid. Ze vertelden dat ze méér wilden. Dat deed de ontwikkelaars inzien dat Lycogel het domein van de postoperatieve zorgen overstijgt.


Vandaag heeft Lycogel producten voor elke situatie, van minimale huidbescherming voor een dagje aan zee tot maximale verzorging tijdens het herstel na een ingreep. Iedereen krijgt vandaag de kans om zijn perfecte Lycogel-moment te creëren en te genieten van de onberispelijke look waarnaar zij verlangt.

lycogel make-up couperose acne pigmentvlekken apparenza skincare schoonheidssalon wellen alken kortessem

Kwaliteit als fundament


Lycogel laat schoonheid en kwaliteit harmonieus samengaan. Wie deze cosmetica koopt, krijgt niet alleen een langdurige beschermingslaag, maar investeert in de gezondheid van haar huid op de lange termijn. Gebruikers doen hun voordeel met de 12 actieve ingrediënten die een gunstig milieu voor het zuurstofniveau, de vochtbalans en de voedingsgraad van de huid verrijken, en tegelijk hun natuurlijke schoonheid accentueren.


Alle huidsoorten zijn aan elkaar verwant. Daarom is ieder product van Lycogel ontworpen met het oog op de variëteit aan huidtypes. Of u nu op zoek bent naar make-up die huidveroudering vertraagt of die zich bekommert om een gevoelige huid… Lycogel is er voor iedereen.


De door het FDA erkende laboratoria van Lycogel stellen de beste technici te werk en gebruiken de meest verfijnde apparatuur om aan de steeds groeiende vraag van klanten tegemoet te komen. De unieke eigenschappen en voordelen van hun producten beantwoorden aan de strenge eisen van plastische chirurgen, dermatologen, schoonheids- en cosmeticaspecialisten.

ENKEL OP AFSPRAAK


Ons schoonheidssalon ligt centraal tussen Wellen en Alken, en is vlot bereikbaar vanuit Kortessem, Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Tongeren, Nieuwerkerken, Diepenbeek en Heers.

 

Betaling mogelijk via: Bancontact, VISA, Mastercard, MobilePay, Payconiq of contant.

Copyright © 2020 APPARENZA SKINCARE     -     Privacyverklaring