Ons Schoonheidssalon

ONS SCHOONHEIDSSALON

SCHOONHEIDSSPECIALISTE IN WELLEN

 

Gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering

 

Tien jaar geleden heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken en ben ik gestart met de opleiding Schoonheidsspecialiste. Nadien volgde ik talloze opleidingen en deed ik meerdere werkervaringen op om mij zo te specialiseren in de huidanatomie en huidproblemen. Ook vandaag blijf ik me verder bijscholen over de nieuwste huidbehandelingen en producten rond huidverzorging en huidverbetering. In 2018 opende ons schoonheidssalon in Wellen (vlakbij Alken en Kortessem). Om een antwoord te bieden op het enthousiasme en vertrouwen van ons groeiend aantal klanten werd dit in 2020 uitgebreid met een gloednieuwe ruimte.

schoonheidsspecialiste huid behandelen verzorgen huidverbetering verzorging gelaatsverzorging environ jane iredale makeup kopen bestellen verkooppunt wellen alken kortessem hasselt Borgloon

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?


Als schoonheidsspecialiste heb ik mij specifiek gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Ik richt me voornamelijk op het gezonder maken van je huid en de preventie van vroegtijdige huidveroudering.


Elke huidbehandeling wordt afgestemd op jouw noden als klant. Daarbij hoort ook het advies over verzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Heb je vragen over je huid? Aarzel niet om me te contacteren!

HUIDTIPS VAN EEF


Steeds meer vrouwen kampen met huidproblemen. Helaas zijn foute schoonheidsproducten (met chemische toevoegingen en huidirriterende, huidafsluitende of huidverstoppende ingrediënten) vaak de oorzaak hiervan…

Enkele belangrijke tips om huidproblemen te voorkomen:


  • Vermijd overmatig zonnen of zonnebanken. Dit breekt collageen af, dat je huid soepel en stevig houdt. Ook veroorzaakt het storingen in de pigmentatie, waardoor pigmentvlekken kunnen ontstaan. Het gevolg is dat je huid er ouder gaat uitzien dan ze werkelijk is.
  • Gebruik steeds zonbescherming, op basis van fysische filters.
  • Gebruik geen make-up met toevoegingen zoals talk, petroleumderivaten of parfum. Talk is een goedkoop vulmiddel dat helaas in erg veel make-upproducten verwerkt zit (zowel de dure als de goedkopere merken). Het geeft droge plekjes en verstopt de poriën, met puistjes en ontstekingen tot gevolg.
  • Gebruik geen verzorgingsproducten met ingrediënten zoals petroleumderivaten of parfum. Paraffinum liquidum (vloeibare parafine) sluit de huid af en veroorzaakt puistjes. Parfum geeft huidirritatie en maakt de huid gevoeliger, met roodheden als gevolg.
  • Zet je airco niet te laag en je verwarming niet te hoog, want dat droogt uw huid uit.
  • Hou gezonde leef- en voedingsgewoontes aan (beperk roken en probeer niet te veel suikers te eten)
  • Vermijd stress en neem tijdig ontspanning
  • Slaap voldoende
Schoonheidsspecialiste huidanalyse huidadvies Wellen Borgloon huidverbetering huidtips huidprobleem verzorgingsproducten

Twijfel je aan de schoonheidsproducten of ingrediënten die je momenteel gebruikt?

Maak vrijblijvend een afspraak in ons schoonheidssalon te Wellen om een kijkje

te nemen naar je huid en de producten die geschikt zijn voor jouw huid.