Ons Schoonheidssalon

ONS SCHOONHEIDSSALON

SCHOONHEIDSSPECIALISTE EEF

 

Gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering

 

Tien jaar geleden heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken en ben ik gestart met de opleiding Schoonheidsspecialiste. Nadien volgde ik talloze opleidingen en deed ik meerdere werkervaringen op om mij zo te specialiseren in de huidanatomie en huidproblemen. Ook vandaag blijf ik me verder bijscholen over de nieuwste behandelingen en producten rond huidverzorging en huidverbetering.


In 2018 opende ons nieuw huidinstituut in Wellen, dat u in onderstaande video kan bekijken. Om een antwoord te bieden op het enthousiasme en vertrouwen van ons groeiend aantal klanten wordt dit momenteel verder uitgebreid. Tijdens deze werkzaamheden zal ons huidige schoonheidssalon openblijven!

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?


Als schoonheidsspecialiste heb ik mij specifiek gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Ik richt me voornamelijk op huidproblemen zoals acne, acne-littekens, pigmentatie en vroegtijdige huidveroudering.


Elke huidbehandeling wordt afgestemd op uw noden als klant. Daarbij hoort ook het advies over verzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Heeft u vragen over uw huid? Aarzel niet om me te contacteren!

HUIDTIPS VAN EEF


Steeds meer vrouwen kampen met huidproblemen. Helaas zijn foute productkeuzes (met chemische toevoegingen en huidirriterende, huidafsluitende of huidverstoppende ingrediënten) vaak de oorzaak hiervan…

Enkele belangrijke tips om huidproblemen te voorkomen:


  • Vermijd overmatig zonnen of zonnebanken. Dit breekt collageen af, dat de huid soepel en stevig houdt. Ook veroorzaakt het storingen in de pigmentatie, waardoor pigmentvlekken kunnen ontstaan. Het gevolg is dat uw huid er ouder gaat uitzien dan ze werkelijk is.
  • Gebruik steeds minimum SPF 15
  • Gebruik geen make-up met toevoegingen zoals talk, petroleumderivaten of parfum. Talk is een goedkoop vulmiddel dat helaas in erg veel make-upproducten verwerkt zit (zowel de dure als de goedkopere merken). Het geeft droge plekjes en verstopt de poriën, met puistjes en ontstekingen tot gevolg.
  • Gebruik geen verzorgingsproducten met ingrediënten zoals petroleumderivaten of parfum. Paraffinum liquidum (vloeibare parafine) sluit de huid af en veroorzaakt puistjes. Parfum geeft huidirritatie en maakt de huid gevoeliger, met roodheden als gevolg.
  • Zet uw airco niet te laag en uw verwarming niet te hoog, want dat droogt uw huid uit.
  • Hou gezonde leef- en voedingsgewoontes aan (beperk roken en probeer niet te veel suikers te eten)
  • Vermijd stress en neem tijdig ontspanning (een gelaatsverzorging is ook ontspannend ;-))
  • Slaap voldoende
Schoonheidssalon Wellen Borgloon huidverbetering huidtips huidprobleem verzorgingsproducten

Twijfelt u aan de producten of ingrediënten die u momenteel gebruikt?

Maak vrijblijvend een afspraak om een kijkje te nemen naar uw huid

en de producten die geschikt zijn voor uw huid.

Copyright © 2019 APPARENZA SKINCARE