Schoonheidssalon-Heers
Apparenza webshop jane iredale environ online bestellen kopen Heers

Schoonheidssalon Apparenza Skincare vlakbij Heers:

Dé specialiste in huidverzorging, huidverbetering en make-up

Apparenza webshop jane iredale environ online kopen bestellen
Schoonheidsspecialiste Heers schoonheidssalon gelaatsverzorging huidverzorging make-up

Wilt u de beste verzorging voor uw huid?

Heeft u een huidprobleem waar u moeilijk vanaf raakt?

Of wilt u huidveroudering tegengaan? ...

Gelaatsverzorgingen op maat van uw huid


In overleg met u en op basis van een huidanalyse stippelen we een gepersonaliseerd behandelplan uit. Daarbij gebruiken we pure ingrediënten zonder chemische toevoegingen om uw huid terug in balans te brengen en natuurlijk te laten stralen. Want een gezonde huid is een mooie huid!


Superieure verzorgingsproducten en make-up


Ons schoonheidssalon op amper 15 minuten rijden van Heers biedt uitsluitend kwalitatieve en niet in de gewone handel verkrijgbare merken aan zoals de minerale make-up van jane iredale, de huidverbeterende producten van Environ en Medik8, en de huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme. Deze vooruitstrevende producten staan gekend om hun superieure werking op korte én lange termijn.


Eerlijk advies op basis van diepgaande kennis


Met meer dan tien jaar ervaring en talloze opleidingen in binnen- en buitenland, zoals Dermatologie voor de schoonheidsspecialiste, staat Eef garant voor een grondige kennis over de huidanatomie en huidproblemen. Wenst u eerlijk make-up advies, een huidanalyse of een foundation kleurtest vlakbij Heers? Aarzel dan zeker niet om Eef te contacteren.

Welk huidprobleem wilt u aanpakken?

Schoonheidssalon Heers Gelaatsverzorging

HUIDVERZORGING

Een regelmatige gelaatsverzorging in ons schoonheidssalon houdt uw huid gezond én werkt preventief tegen huidproblemen.


Uw huid ziet vaak af door externe factoren zoals de verkeerde huidproducten, verwarming, airco, slechte voeding, weinig slaap, te veel stress, overdaad aan zon of zonnebank, roken,… We zullen de huid dan een handje helpen met de juiste verzorgingsproducten.


Schoonheidssalon Heers Huidverbetering

HUIDVERBETERING

Contacteer ons nu voor een gratis huidanalyse en merk het verschil van een huidverbeterende behandeling op maat.


Samen pakken we uw huidprobleem aan om het stap per stap onder controle te krijgen. Dat doen we enerzijds door een gepersonaliseerd behandelplan uit te werken, en anderzijds door thuisverzorging met de juiste producten voor uw huid. Zo zal uw huidconditie op lange termijn zichtbaar verbeteren.

webshop jane iredale environ online bestellen kopen heers


Apparenza Skincare biedt u een breed gamma aan huidverbeterende gelaatsproducten, in combinatie met eerlijk en professioneel advies.

Ons schoonheidssalon vlakbij Heers is een officieel verkooppunt in Limburg van jane iredale make-up, Environ, Advanced Nutrition Programme, Skin by Dings, Medik8 en Lycogel Camouflage. Omdat wij streven naar het beste voor uw huid combineren wij dit steeds met persoonlijk huidadvies en productadvies. Ook voor een fond de teint kleurtest van jane iredale kunt u bij ons terecht.

Schoonheidssalon Heers Verzorgingsproducten verkooppunt
Schoonheidsspecialiste Heers Verzorgingsproducten Environ verkooppunt
Schoonheidssalon Heers Makeup verkooppunt

ENKEL OP AFSPRAAK


Ons schoonheidssalon ligt centraal tussen Wellen en Alken, en is vlot bereikbaar vanuit Kortessem, Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Tongeren, Nieuwerkerken, Diepenbeek en Heers.

 

Betaling mogelijk via: Bancontact, VISA, Mastercard, MobilePay, Payconiq of contant.

Copyright © 2020 APPARENZA SKINCARE     -     Privacyverklaring