Vette huid

VETTE HUID

Een vette huid glimt vaak, en dan vooral op de neus, het voorhoofd en de kin (de T-zone). De poriën zijn vergroot en er is een te hoge talgafscheiding. Deze huid heeft vaker last van comedonen en onzuiverheden. Ze is vaak ook dikker dan een droge of normale huid.

Hoe kan je dit verbeteren?


Dit doe je door je huid van binnenuit te ondersteunen met essentiële voedingsstoffen, door aan de buitenkant je huid te verzorgen met vitaminerijke verzorgingsproducten én door de juiste minerale make-up te gebruiken!


Langs de binnenkant:


Huidsupplementen met de juiste dosering aan voedingsstoffen ondersteunen je huidfuncties langs de binnenkant, zorgen ervoor dat je talgproductie normaliseert, dat wondjes sneller genezen,...


Langs de buitenkant:


Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Verzorgingsproducten met vitamine A normaliseren je huid en huidfuncties normaliseren. Deze vitamine stimuleert de celvernieuwing, normaliseert de talgproductie en maakt je huid terug soepel en zacht. Belangrijk is ook zonbescherming verrijkt met anti-oxidanten, waardoor je gewapend bent tegen de schadelijke invloeden van de zon en de weersinvloeden.


Het unieke vitamine A stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je huid en huidfuncties te verbeteren.


Kies voor gezonde en pure minerale make-up. Vermijd make-up met talk en parfum. Lees hier waarom.


Om je huid de beste verzorging te geven, kan je best een persoonlijke (online) huidanalyse aanvragen.

vette gemengde huid puistjes acne onzuiverheden comedonen vergrote porien glimmen matteren gedeshydrateerd gedehydrateerd-behandelen-verzorgen-verzorging-apparenza skincare webshop environ jane iredale makeup kopen bestellen officieel verkooppunt wellen alken kortessem hasselt

Voorbeeld van een verzorgingsplan voor thuis:

(klik op de productnamen om online te bestellen)

Huidsupplementen: ANP

Skincare: Environ


Make-up: jane iredale


Opgelet: elke huid is uniek en verdient een eigen diagnose. Bij twijfels, raadpleeg ons vrijblijvend!