Droge huid

DROGE HUID

Een droge huid is vaak dunner, de poriën zijn nauwelijks zichtbaar en de huid produceert weinig talg. In een droge huid ontstaan sneller droogtelijntjes. De huid voelt vaak gespannen en kan er ook snel geïrriteerd, schilferig en rood uitzien.

Hoe kan je dit verminderen?


Dit doe je door je huid van binnenuit te voeden met essentiële voedingsstoffen én door aan de buitenkant je huid te verzorgen met vitaminerijke verzorgingsproducten en de juiste minerale make-up te gebruiken!


Langs de binnenkant:


Huidsupplementen met de juiste dosering aan voedingsstoffen voeden en versterken jouw huid langs de binnenkant.


Langs de buitenkant:


Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Verzorgingsproducten met vitamine A normaliseren je huid en huidfuncties. Deze vitamine stimuleert je celvernieuwing, normaliseert je talgproductie en maakt je huid terug soepel en zacht. Belangrijk is ook zonbescherming verrijkt met anti-oxidanten, waardoor je gewapend bent tegen de schadelijke invloeden van de zon en de weersinvloeden.


Het unieke vitamine A stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je huid te voeden.


Kies voor gezonde en pure minerale make-up. Vermijd make-up met talk en parfum. Lees hier waarom.


Om je huid de beste verzorging te geven, kan je best een persoonlijke (online) huidanalyse aanvragen.

Droge huid gedeshydrateerd gedehydrateerd-behandelen-verzorgen-verzorging-apparenza skincare webshop environ jane iredale makeup kopen bestellen officieel verkooppunt wellen alken kortessem hasselt

Voorbeeld van een verzorgingsplan voor thuis:

(klik op de productnamen om online te bestellen)

Huidsupplementen: ANP


Skincare: Environ


Make-up: jane iredale


Opgelet: elke huid is uniek en verdient een eigen diagnose. Bij twijfels, raadpleeg ons vrijblijvend!