Gevoelige huid

GEVOELIGE HUID

Een gevoelige huid is sneller rood en geïrriteerd, zeker bij het gebruik van verkeerde cosmetica en een teveel aan zonlicht. Ze reageert vaak ook sterk op weersveranderingen en kan sneller jeuken, warm of branderig aanvoelen.

Hoe kan je je gevoelige huid best verzorgen?


Dit doe je door je huid van binnenuit te voeden met essentiële voedingsstoffen die je huid sterker maken, door aan de buitenkant je huid te verzorgen met vitaminerijke verzorgingsproducten die je huid niet irriteren én door huidvriendelijke minerale make-up te gebruiken!


Langs de binnenkant:


Huidsupplementen met de juiste dosering aan voedingsstoffen voeden en versterken jouw huid langs de binnenkant.


Langs de buitenkant:


Vitamine A en C zijn essentieel om je huid te versterken. Verzorgingsproducten met vitamine A en C normaliseren je huid en huidfuncties. Vitamine A stimuleert de celvernieuwing, normaliseert de talgproductie en maakt je huid terug soepel en zacht. Vitamine C versterkt je haarvaatjes. Belangrijk is ook zonbescherming verrijkt met anti-oxidanten, waardoor je gewapend bent tegen de schadelijke invloeden van de zon en de weersinvloeden.


Het unieke vitamine A stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je huid te voeden.


Kies voor gezonde en pure minerale make-up. Vermijd make-up met talk en parfum. Lees hier waarom.


Om je huid de beste verzorging te geven, kan je best een persoonlijke (online) huidanalyse aanvragen.

Droge gevoelige huid couperose roodheden adertjes gesprongen haarvaatjes rosacea allergien exceemgedeshydrateerd gedehydrateerd-behandelen-verzorgen-verzorging-apparenza skincare webshop environ jane iredale makeup kopen bestellen officieel verkooppunt wellen alken kortessem hasselt

Voorbeeld van een verzorgingsplan voor thuis:

(klik op de productnamen om online te bestellen)

Huidsupplementen: ANP


Skincare: Environ


Make-up: jane iredale


Opgelet: elke huid is uniek en verdient een eigen diagnose. Bij twijfels, raadpleeg ons vrijblijvend!