Gemengde huid

GEMENGDE HUID

Een gemengde huid betreft meestal een combinatie van een vettere en een drogere huid. De huid op de wangen kan normaal tot droog aanvoelen, terwijl de T-zone glimt omdat daar een overdaad aan sebum (talg) wordt geproduceerd.

Hoe kan je dit verbeteren?


Dit doe je door je huid van binnenuit te ondersteunen met essentiële voedingsstoffen én door aan de buitenkant je huid te verzorgen met vitaminerijke verzorgingsproducten en de juiste minerale make-up te gebruiken!


Langs de binnenkant:


Huidsupplementen met de juiste dosering aan voedingsstoffen ondersteunen jouw huid langs de binnenkant.


Langs de buitenkant:


Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. Verzorgingsproducten met vitamine A normaliseren je huid en huidfuncties. Deze vitamine stimuleert de celvernieuwing, normaliseert de talgproductie en maakt je huid terug soepel en zacht. Belangrijk is ook zonbescherming verrijkt met anti-oxidanten, waardoor je gewapend bent tegen de schadelijke invloeden van de zon en de weersinvloeden.


Het unieke vitamine A stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je huid en huidfuncties te verbeteren.


Kies voor gezonde en pure minerale make-up. Vermijd make-up met talk en parfum. Lees hier waarom.


Om je huid de beste verzorging te geven, kan je best een persoonlijke (online) huidanalyse aanvragen.

gemengde huid vette t-zone droge wangen gedeshydrateerd gedehydrateerd-behandelen-verzorgen-verzorging-apparenza skincare webshop environ jane iredale makeup kopen bestellen officieel verkooppunt wellen alken kortessem hasselt

Voorbeeld van een verzorgingsplan voor thuis:

(klik op de productnamen om online te bestellen)

Huidsupplementen: ANP


Skincare: Environ


Make-up: jane iredale


Opgelet: elke huid is uniek en verdient een eigen diagnose. Bij twijfels, raadpleeg ons vrijblijvend!