Environ Skincare Youth EssentiA

ENVIRON SKINCARE - YOUTH ESSENTIA

Environ Skincare Youth EssentiA kopen bestellen verkooppunt webshop Limburg Alken Wellen Borgloon Kortessem Hasselt Tongeren

Youth EssentiA


Het Youth EssentiA gamma van Environ Skincare is één van de twee bestaande Vitamin STEP-UP SYSTEMS die je huid stapsgewijs laten wennen aan vitamine A. De hoge concentratie actieve ingrediënten van dit “premiumgamma” zorgen voor een sneller zichtbaar resultaat op de huid: de huid ziet er op elke leeftijd gezonder en jeugdiger uit.

Brengt jeugdigheid naar een hogere dimensie


Het Youth EsssentiA™ gamma is Environ’s premiumcollectie van huidverzorgingsproducten.


Deze complete huidverzorgingslijn verlegt de grenzen van de tijd door de huid te verrijken met een uiterst efficiënte combinatie van krachtige vitaminen, antioxidanten en peptiden die samenwerken om de huid er gezonder te laten uitzien: ze straalt jeugdigheid uit en ziet er langer jong uit.


Alle C-Quence Serums van het Youth EsssentiA™ gamma van Environ Skincare zijn gecertificeerd door het prestigieuze Zwitserse Vitaminen Instituut (Swiss Vitamin Institute).

Het Youth EssentiA gamma:

Environ Skincare Youth EssentiA verkooppunt limburg avst gel moisturizer c-quence serum vitamine a anti-aging rimpels acné bestellen kopen

Waarom Environ Skincare:


  • Wereldwijd dé absolute top in huidverbetering
  • Huideigen ingrediënten
  • Uniek Vitamine A Step-Up System
  • Hoogste norm in vitamine dosering
  • Doeltreffende en veilige huidverjonging
  • Revolutionaire technologie
  • Voor elk huidtype, elke huidskleur en elke leeftijd

EENS KENNISMAKEN MET ENVIRON?

Een eerste behandeling met Environ is traditioneel een Discovery verzorging om zo geleidelijk te kunnen wennen aan de producten. Dit is een eerste kennismaking met Environ voor jou, én een eerste kennismaking met jouw huid voor ons. Vervolgens kunnen we samen kijken hoe we je huid terug in de optimale conditie kunnen brengen.


Environ bestellen kan steeds in onze webshop