Environ Skincare Skin EssentiA

ENVIRON SKINCARE - SKIN ESSENTIA

Environ Skincare Skin EssentiA kopen bestellen verkooppunt webshop Limburg Alken Wellen Borgloon Kortessem Hasselt Tongeren

Skin EssentiA


Het Skin EssentiA gamma van Environ Skincare is één van de twee Vitamin STEP-UP SYSTEMS die je huid stapsgewijs laten wennen aan vitamine A. De doeltreffende combinatie van vitamines en andere essentiële voedingsstoffen vult de tekorten in je huid opnieuw aan, waardoor haar natuurlijke schoonheid wordt onthuld.

Onthult een mooie huid die er gezond uitziet


Het Skin EssentiA™ gamma van Environ Skincare is een innovatief en compleet verzorgingsprogramma voor de huid van gelaat en lichaam. De Vita-Antioxidant Moisturisers (1 - 5) bevatten vitamine A en een antioxidanten complex van vitaminen en plantenextracten.


De concentraties vitamine A en C in de moisturisers worden verhoogd volgens het stappensysteem. Het is ten zeerste aanbevolen om dit stappensysteem nauwkeurig te volgen. De Vita-Antioxidant Moisturisers van Environ Skincare zijn gecertificeerd door het prestigieuze Zwitserse Vitaminen Instituut (Swiss Vitamin Institute).

Het Skin EssentiA gamma:

Environ Skincare Skin EssentiA verkooppunt limburg avst gel moisturizer c-quence serum vitamine a anti-aging rimpels acné bestellen kopen

Waarom Environ Skincare:


  • Wereldwijd dé absolute top in huidverbetering
  • Huideigen ingrediënten
  • Uniek Vitamine A Step-Up System
  • Hoogste norm in vitamine dosering
  • Doeltreffende en veilige huidverjonging
  • Revolutionaire technologie
  • Voor elk huidtype, elke huidskleur en elke leeftijd

EENS KENNISMAKEN MET ENVIRON?

Een eerste behandeling met Environ is traditioneel een Discovery verzorging om zo geleidelijk te kunnen wennen aan de producten. Dit is een eerste kennismaking met Environ voor jou, én een eerste kennismaking met jouw huid voor ons. Vervolgens kunnen we samen kijken hoe we je huid terug in de optimale conditie kunnen brengen.


Environ bestellen kan steeds in onze webshop