Huidanalyse Huidadvies Nieuwerkerken

HUIDANALYSE & HUIDADVIES VLAKBIJ NIEUWERKERKEN

Interesse in een huidanalyse en huidadvies? Apparenza Skincare, op 15 minuten rijden van Nieuwerkerken, is gespecialiseerd in huidanalyses en huidverbetering. Samen brengen we uw huid in topconditie!


Waarom een huidanalyse en huidadvies?


Een mooie en gezonde huid begint met huidadvies op maat dat zich baseert op een correcte huidanalyse. Het doel van zo’n huidonderzoek is om uw huid zo goed mogelijk in kaart te brengen.


Die info laat ons vervolgens toe om onderbouwd huidadvies en een traject op maat op te stellen waarmee we uw huidconditie kunnen verbeteren. Het einddoel: een gezonde huid die straalt!

Nieuwerkerken huidanalyse huidadvies huidverbetering huidprobleem huidbehandeling huidverzorging Limburg huidinstituut
Nieuwerkerken huidanalyse huidadvies huidverbetering huidverzorging huidbehandeling Limburg huidinstituut huidprobleem

Wat houdt een huidanalyse in?


De eerste huidanalyse wordt steeds voorafgegaan door een intake gesprek in onze praktijk vlakbij Nieuwerkerken waarbij we samen met u bespreken wat u graag wilt verbeteren aan uw huid en wat de mogelijkheden zijn.


Met behulp van een ‘Consultation Card’ verzamelen we alle relevante info over uw huid: mogelijke allergieën, medicatie die invloed kan hebben op uw huid, wat u zelf ervaart, welke verzorgingsproducten en make-up u gebruikt, uw gewoontes,... Dit is allemaal strikt vertrouwelijk.


Vervolgens krijgt uw huid een dubbele reiniging om make-up en vuilrestjes te verwijderen. Hierna nemen we uw huid onder de loep (letterlijk en figuurlijk). Uw huidtype en huidconditie worden uitvoerig besproken.


Op basis hiervan stellen we u vrijblijvend de gepaste verzorgingsproducten en behandelingen voor die uw huid gericht verbeteren. Indien gewenst mag u deze eerst testen met staaltjes.