Schoonheidsspecialiste Hasselt

SCHOONHEIDSSPECIALISTE VLAKBIJ HASSELT

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste vlakbij Hasselt die gespecialiseerd is in huidverzorging en huidverbetering? Apparenza Skincare richt zich voornamelijk op het behandelen en voorkomen van huidproblemen zoals acne, pigmentatie, rosacea, couperose en vroegtijdige huidveroudering.

Gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering


Meer dan tien jaar geleden besliste Eef om van haar passie haar beroep te maken en startte ze met de opleiding Schoonheidsspecialiste. Nadien volgden talloze opleidingen in binnen- en buitenland en deed Eef meerdere werkervaringen op om zich zo te specialiseren in de huidanatomie en huidproblemen.


Ook vandaag blijft Eef zich verder bijscholen over de nieuwste huidbehandelingen en producten rond huidverzorging en huidverbetering. Hierdoor staat ze garant voor een deskundige en onderbouwde aanpak op maat van uw huid.


Wenst u een huidanalyse in de buurt van Hasselt? Aarzel dan niet om Eef te contacteren.

BEKIJK ONZE VOLLEDIGE HUIDGIDS!


Klik op jouw huidtype en leer hoe jij je huid best verzorgt

Hasselt schoonheidsspecialiste huidverbetering huidverzorging acné couperose huidveroudering rosacea pigmentvlekken huidbehandeling huidanalyse Limburg huidinstituut huidprobleem

Schoonheidsspecialiste vlakbij Hasselt


In 2018 opende Eef haar schoonheidssalon in Wellen (op 10 minuten rijden van Hasselt). Om een antwoord te bieden op het enthousiasme en vertrouwen van haar groeiend aantal klanten werd dit begin 2020 uitgebreid met een gloednieuwe ruimte.


In maart 2020 opende Apparenza Webshop, waar u het uitgebreide gamma van Environ, jane iredale, Skin by Dings, Marc Inbane, Lycogel en Advanced Nutrition Programme online kunt bestellen en laten leveren in Hasselt.

ONTDEK AL ONZE MERKEN